Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Andere aanvangstijd Vitesse - Willem II

KNVB Media
KNVB Media
13 augustus, 9:16

De aftrap van Vitesse - Willem II is verplaatst naar 16.45 uur. - Foto: KNVB Media

Op verzoek van Vitesse wordt de Eredivisiewedstrijd Vitesse - Willem II van zondag 22 augustus verplaatst van 14.30 uur naar 16.45 uur. Op deze manier past dit duel zo optimaal mogelijk tussen de play-offwedstrijden waarin de Arnhemmers een plek in de Europa Conference League dienen af te dwingen.

Ook Feyenoord diende een verzoek in voor een wedstrijdwijziging. Vanwege de verdeling van de livewedstrijden kunnen echter niet beide wedstrijden worden verplaatst. Omdat Vitesse in tegenstelling tot Feyenoord voorafgaand aan het speelweekend een Europese uitwedstrijd speelt, wordt alleen Vitesse - Willem II verzet naar een later tijdstip.

De Arnhemmers spelen donderdag 19 augustus in de play-offs van de Europa Conference League in Brussel tegen Anderlecht. Feyenoord treedt op datzelfde moment in eigen huis aan tegen IF Elfsborg. Om die reden krijgt Vitesse dus voorrang voor het latere tijdstip.

Veranderagenda

Nederlandse clubs die uitkomen in de Champions League, Europa League of Europa Conference League, hebben de mogelijkheid om een verzoek in te dienen om de datum en/of tijd van hun Eredivisiewedstrijden te wijzigen als ze zich hierdoor beter kunnen voorbereiden op de Europese wedstrijden. Deze afspraken hebben alle Eredivisieclubs en de Eredivisie CV met elkaar onderling en in overleg met de KNVB gemaakt in het kader van de veranderagenda. De KNVB faciliteert deze afspraak.

WedstrijdOude aanvangstijdNieuwe aanvangstijd
Vitesse - Willem IIZondag 22 augustus (14.30 uur)Zondag 22 augustus (16.45 uur)

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen