Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Resterende programma Eredivisie definitief vastgesteld

KNVB Media
KNVB Media
21 december, 17:00

Het programma voor speelronde 22 tot en met 34 is bekend. - Foto: Soccrates Images

Het resterende gedeelte van het competitieprogramma voor het seizoen 2020/’21 van de Eredivisie is definitief vastgesteld. Voorafgaand aan dit seizoen was het vanwege de vele verzoeken van clubs en overige betrokkenen niet haalbaar om het gehele competitieschema al op te stellen. Nu zijn ook de speeldata en aanvangstijden van speelronde 22 tot en met 34 bekend.

De speeldata en aanvangstijden zijn vastgesteld in overleg met de Eredivisie CV, FOX Sports, CC & OO, en het Supporterscollectief met inachtneming van de verplichtingen van de clubs die na de winterstop Europees spelen (Ajax en PSV). Voor speelrondes 17 en 18 zijn ook wijzigingen doorgevoerd vanwege de clubs die in de achtste finales van TOTO KNVB Beker actief zijn.

In verband met de Europa Leaguewedstrijd tegen OSC Lille in Frankrijk op donderdag 10 februari is de opvolgende competitiewedstrijd Ajax – Sparta op verzoek van de Amsterdammers verplaatst naar zondag 13 februari om 20.00 uur.

De tweede competitiehelft start op zaterdag 9 januari met RKC Waalwijk – ADO Den Haag, die om 16.30 uur aftrappen in het Mandemakers Stadion.

Totstandkoming

Vanwege de coronacrisis kende het maken van het competitieprogramma dit jaar meer hobbels dan gebruikelijk en is het in een veel kortere tijd tot stand gekomen. Naast de sportieve aspecten werd bij het maken van het programma voor de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rekening gehouden met de vele wensen van lokale overheden, clubs, supporters en zendgemachtigden. Gedurende het proces is het programma overlegd met de Eredivisie CV, het Supporterscollectief, FOX Sports en alle clubs.

Programma achtste finales TOTO KNVB Beker bekend Programma achtste finales TOTO KNVB Beker bekend Bekijk hier het programma voor de achtste finales van de TOTO KNVB Beker.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen