Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

FC Utrecht naar Malta of San Marino

KNVB Media
KNVB Media
19 juni 2017, 14:51

FC Utrecht speelt in de tweede voorronde van de Europa League tegen Valletta FC of SS Folgore. - Foto: KNVB Media

FC Utrecht neemt het in de tweede voorronde van de Europa League op tegen de winnaar van de tweestrijd tussen Valletta FC uit Malta en SS Folgore uit San Marino. De ploeg van trainer Erik ten Hag begint met een uitwedstrijd.

De wedstrijden in de tweede voorronde van de Europa League worden gespeeld op 13 en 20 juli. Valletta en SS Folgore staan eerst echter nog tegenover elkaar in de eerste voorronde. Valletta plaatste zich voor de Europa League door in eigen land het kampioenschap op te eisen. Folgore kwalificeerde zich middels de play-offs.

Voor beide clubs wordt de mogelijke trip naar Nederland een primeur, want nooit eerder nam een Nederlandse club het in een Europees toernooi op tegen een van beide potentiële tegenstanders.

Mandemakers Stadion

FC Utrecht zal voor het thuisduel met een van beide teams uitwijken naar het Mandemakers Stadion in Waalwijk. Het eigen stadion Galgenwaard is in juli in gebruik voor het Europees kampioenschap voor vrouwen.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen