'Ons Seizoen' kijkt terug op een succesvol 2016/'17

KNVB Media
KNVB Media
7 juni 2017, 14:38
3:22

Feyenoord werd in het afgelopen seizoen landskampioen. - Foto: KNVB Media

Het Nederlandse betaald voetbal kijkt op Ons-seizoen.nl terug op een succesvolle jaargang 2016-2017. Op sportief vlak met nieuwe kampioenen, bijna 3.000 doelpunten en spannende play-offs, maar ook commercieel en maatschappelijk met diverse successen.

Zo bereikten de 35 betaald voetbalclubs met ruim 400 maatschappelijke activiteiten bijna 200.000 mensen. Samen met de koepelorganisaties Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie, Federatie Betaald Voetbal Organisaties, KNVB en KNVB Expertise is het afgelopen seizoen gevangen in beeld en statistieken.

Het totaalbeeld wordt gepresenteerd op het nieuwe platform Ons-seizoen.nl. Hier wordt een hoofdfilm weergegeven die het gezamenlijke seizoen van beide competities uitlicht. Daarnaast zijn er themafilms die de fans, partners en maatschappelijke doelen in beeld brengen.

Ons-seizoen.nlGa naar de website.

Kracht van Voetbal

Per club is op Ons-seizoen.nl een overzicht te vinden met de mooiste resultaten, weergegeven in infographics. Naast het terugblikken op het afgelopen seizoen, kijken de clubs en koepelorganisaties vooral hoe hier komend seizoen op voortgebouwd kan worden.

Voetbal heeft een grote aantrekkingskracht met veel toegevoegde waarde voor de maatschappij, waarbij ook een grote verantwoordelijkheid komt kijken. De betaald voetbalclubs, de ECV, CED, FBO, KNVB en KNVB Expertise blijven zich onverminderd hard inzetten om de maatschappelijke kracht van voetbal zichtbaar te maken en te vergroten.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven