Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB presenteert concept competitieprogramma zaalvoetbal

KNVB Media
KNVB Media
26 juni 2015, 11:38

Foto:

Het zaalvoetbalseizoen 2015/2016 wordt zaterdag 29 augustus afgetrapt met de strijd om de Supercup bij de mannen. Om 20.30 uur, in het Indoorcentrum van Eindhoven, nemen landskampioen FC Eindhoven en verliezend bekerfinalist FC Marlene het tegen elkaar op.

Bij de vrouwen strijden kampioen Os Lusitanos uit Amsterdam en bekerwinnaar vv Pernis om de eerste prijs van het seizoen. Dit zal plaatsvinden in sporthal Aristos in Amsterdam, eveneens om 20.30 uur.

Dat staat in het concept competitieprogramma mannen en het concept competitieprogramma vrouwen dat de KNVB vrijdag bekend heeft gemaakt. Het is nog mogelijk dat er enkele wijzigingen worden doorgevoerd in het conceptprogramma van de KNVB nadat de tijden en wedstrijddagen bekend zijn gemaakt aan de clubs.

De zaalcompetitie bij de mannen en vrouwen gaat een week later, op vrijdagavond 11 september, van start.

De mannen starten met een mooi affiche: FC Marlene en FC Eindhoven nemen het dan opnieuw tegen elkaar op, dit keer in Heerhugowaard. De vrouwen werken deze avond een volledig programma af met onder andere de derby van het hoge Noorden tussen Nieuw Roden en Drs. Vijfje.

Een dag later vervolgen de mannen de eerste speelronde met onder meer FCK/De Hommel tegen zvv Hovocubo en de confrontatie tussen Rotterdam en Amsterdam met TPP tegen ASV Lebo.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen