Update: Overleg met stakeholders over nieuwe data play-offs

KNVB Media
KNVB Media
26 april, 17:23

Door de verplaatsing van speelronde 33 in de Eredivisie naar 15 mei zullen de play-offs op een later moment aanvangen. - Foto: KNVB Media

De data voor de play-offs van de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie staan momenteel nog niet vast. Door de verplaatsing van speelronde 33 is het slot van de Eredivisie van 12 mei naar 15 mei verschoven. Hierdoor kunnen de op de competities aansluitende play-offs (promotie/degradatie en voor een Europees ticket) ook pas op een later moment aanvangen. De nieuwe data kunnen hopelijk nog voor het weekend bekendgemaakt worden.

De KNVB is, sinds duidelijk werd dat speelronde 33 definitief op een nieuwe datum plaatsvindt, bij alle stakeholders de mogelijkheden en onmogelijkheden gaan inventariseren. Dit verschilde van de beschikbaarheid van de stadions van de clubs die mogelijk play-offs gaan spelen tot de benodigde goedkeuring van de lokale autoriteiten.

Dit proces wordt naar verwachting spoedig afgerond. Duidelijk is in elk geval dat de play-offs zo snel mogelijk na de competities aanvangen en niet heel lang na de oorspronkelijke einddata worden afgerond.

Update 26 april, 17.23 uur: We hebben bijna van alle partijen een terugkoppeling ontvangen. Maar helaas kunnen we geen definitieve data publiceren voordat we van alle belanghebbenden uitsluitsel hebben gekregen. Dit zal begin volgende week zijn.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven