Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jong Vitesse kampioen bij beloften

KNVB Media
KNVB Media
20 april 2015, 22:04

Foto:

Jong Vitesse is landskampioen bij de beloften. De ploeg van John Lammers had tegen Jong AZ aan een 2-2 gelijkspel genoeg. Uit handen van KNVB-directeur Gijs de Jong ontving aanvoerder Elmo Lieftink de schaal, die daarna onder luid gejuich van de bijna 2000 aanwezige supporters op Papendal de lucht inging.

"We hebben er een jaar naar toegewerkt, dus dit geeft zeker voldoening"”, lacht Lieftink na afloop van de wedstrijd. "“Op het moment is het lastig te omschrijven wat je voelt. We vierden feest met de supporters, ik kreeg allemaal champagne over me heen. Dan gooi je die schaal omhoog, prachtig. We hebben het toch maar met z’n allen geflikt. Dat is ook de kracht van dit team. Samen onze schouders eronder zetten en samen vechten voor elk punt.”"

Mohammed Hamdaoui opende maandagavond op Papendal de score, na een mooie passeerbeweging en een geplaatst schot. “Een doelpunt maken in een kampioenswedstrijd is lekker. Vorig jaar maakte ik met een kopbal zelfs de winnende. Een goede individuele actie, al zeg ik het zelf. In het vervolg van de wedstrijd speelden we met heel veel vertrouwen en hebben we geen moment getwijfeld aan een goede afloop. Ook na de rode kaart van Marijn de Kler (in de 65ste minuut, red.) bleven we rustig en speelden het goed uit. Toen Dauda de 2-1 maakte drie minuten voor tijd, wisten we dat het niet meer mis kon gaan.”


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen