Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Katwijk als eerste geplaatst voor Tweede divisie

KNVB Media
KNVB Media
4 april 2016, 14:31

Foto: KNVB Media

Katwijk heeft zich zaterdag als eerste geplaatst voor de nieuwe Tweede divisie, die volgend seizoen van start gaat. Dankzij een 1-0 overwinning op regiogenoot FC Lisse is de ploeg van trainer Dick Schreuder verzekerd van een plek bij de eerste zeven in de zaterdagtopklasse.

Met nog vijf wedstrijden te gaan heeft koploper Katwijk een voorsprong van vijftien punten op nummer acht Rijnsburgse Boys. Theoretisch zouden de Rijnsburgers nog op gelijke hoogte kunnen komen, maar omdat Rijnsburgse Boys en nummer zeven GVVV elkaar nog treffen, is Katwijk toch al verzekerd van een plek in de Tweede divisie. Het is door het onderlinge duel immers niet mogelijk dat beide ploegen in de resterende wedstrijden de volle buit pakken.

Voorzitter Mart Vergouwen gaf eerder op KNVB.nl al aan blij te zijn met een plek in de Tweede divisie. "Als club wil je op een zo hoog mogelijk niveau actief zijn. We hebben ons er goed in verdiept, zijn aanwezig geweest bij alle bijeenkomsten en hebben regelmatig overleg met de KNVB. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van wat er van ons wordt verwacht. Gelukkig hoeven we weinig te veranderen voor deelname aan de Tweede divisie."

Tweede divisie Tweede divisie Lees alles over de Tweede divisie die in het seizoen 2016/'17 van start gaat.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen