Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vogido communiceert actief met zijn leden

KNVB Media
KNVB Media
30 juli 2018, 15:41

Vogido uit Enschede communiceert actief richting de leden over zaken als AVG en privacy, team- en poule-indelingen. - Foto: KNVB Media

Zo in de aanloop naar het nieuwe seizoen krijgen veel clubs te maken met vragen van leden. Denk aan vragen als; waar kan ik zien in welk team ik zit, in welke poule is mijn team ingedeeld en ik wil graag mijn privacy-instellingen en spelersfoto wijzigen, hoe kan ik dat doen? Hoe ga je als vereniging om met deze (terugkerende) vragen? Vogido heeft deze communicatie goed op orde.

Vogido uit Enschede communiceert actief richting de leden over zaken als AVG en privacy, team- en poule-indelingen. En handig; elke vereniging kan deze wijze van Vogido één-op-één overnemen. Het is ons vooral te doen om jou en je vereniging te helpen alle leden van de club goed te informeren. Maak dus vooral gebruik van de teksten en video’s zoals Vogido deze deelt met alle leden.

Lees het volledige artikel Lees het volledige artikel Lees het volledige artikel over Vogido op de website van Sportlink.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen