Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Hoofd Opleiding, bedankt!

KNVB Media
KNVB Media
16 januari 2023, 10:30

Dankzij jou en alle andere Hoofden Opleiding kunnen bijna 600.000 jeugdspelers en -speelsters week in, week uit plezier hebben in voetbal - Foto: KNVB Media

Hoofd Opleiding: bedankt! Jullie vervullen een enorm belangrijke rol binnen de vereniging. Jullie zorgen voor meer voetbalplezier en ontwikkeling bij de jeugd. Sterker nog: dankzij jou en alle andere Hoofden Opleiding kunnen bijna 600.000 jeugdspelers en -speelsters zich week in, week uit doorontwikkelen en plezier hebben in de allermooiste sport die er is; voetbal.

De komende weken staan in het teken van de Hoofd Opleiding. Wat maakt nou dat deze rol zoveel toegevoegde waarde heeft binnen het voetbal? Dit willen we vooral laten vertellen door degenen die er het meeste profijt van hebben; trainers, spelers en hun ouders en bestuurders. Voor ons is dit hét moment om jou extra te bedanken voor jouw inzet!

Winactie

We roepen bestuurders, trainers, spelers en hun ouders dan ook op om via de winactie “wat betekent de Hoofd Opleiding voor jouw vereniging” kenbaar te maken wat hun ervaringen zijn. Door het doen van een inzending maken de Hoofd Opleiding en/of de vereniging kans op mooie prijzen.

Wil je zelf ook graag een inzending doen? Dat kan! Laat ons dan vooral ook weten wat het jou persoonlijk oplevert dat je de rol van Hoofd Opleiding hebt.

Bedank jouw Hoofd Opleiding Bedank jouw Hoofd Opleiding Steeds meer verenigingen erkennen het belang van trainersbegeleiding en stellen hiervoor een Hoofd Opleiding aan. De Hoofd Opleiding is dus van onschatbare waarde voor verenigingen. Laat ons weten wat de toegevoegde waarde van de Hoofd Opleiding bij jouw vereniging is!

Hebben jullie (nog) geen Hoofd Opleiding binnen de vereniging die zich o.a. bezighoudt met het (door)ontwikkelen van jullie jeugdvoetbalbeleid en trainers begeleidt, kijk dan voor meer informatie over deze belangrijk rol.

De Hoofd Opleiding De Hoofd Opleiding Je wilt de trainers van jouw vereniging verder helpen, de spelers en speelsters met plezier verder helpen ontwikkelen in een veilige omgeving en op beleidsmatig niveau meedenken over het voetbaltechnische beleid.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen