Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Mijn Trainerslicentie geeft inzicht in diploma’s, bijscholingen en punten

KNVB Media
KNVB Media
11 november 2019, 14:37

Mijn Trainerslicentie geeft inzicht in de status van de licentie. - Foto: KNVB Media

In het bezit van een trainerslicentie? Kijk dan op ‘Mijn Trainerslicentie’. Hier worden vanaf nu je behaalde KNVB trainersdiploma’s,de door jou gevolgde KNVB bijscholingen en het aantal behaalde en nog te behalen licentiepunten getoond.

In het verleden behaalde licentiepunten en licentiepunten behaald bij derden zijn (nog) niet geregistreerd. Van deze (nog) niet geregistreerde licentiepunten dien je, bij verlenging of een nieuweaanvraag van een trainerslicentie, bewijsstukken aan te leveren. Een bewijsstuk kan een diploma, certificaat, deelnamebewijs enzovoort zijn van een door de KNVB Academie geaccrediteerde bijscholing.

Mijn Trainerslicentie Mijn Trainerslicentie Bekijk hier de status van jouw trainerslicentie.

Geldigheidstermijn

Een trainerslicentie is vanaf 1 juli 2019 drie jaar geldig en het minimaal aantal te behalen licentiepunten voor verlenging is vastgesteld op vijftien. De eerdere termijn van vijf jaar en het vereiste puntenaantal van twaalf punten zijn daarmee komen te vervallen.

Een eerder verstrekte trainerslicentie, met een geldigheid van vijf jaar, blijft uiteraard geldig tot de gegeven einddatum. Om aflopende licenties te kunnen verlengen, moeten dus minimaal vijftien licentiepunten worden overlegd. Een uitzondering hierop zijn de trainerslicenties die voor 1 januari 2020 aflopen. Als overgangsfase naar de nieuwe puntenregeling kunnen deze licenties nog worden verlengd op basis van twaalf licentiepunten.

Trainerslicentie Trainerslicentie Meer informatie over trainerslicenties en de regelgeving.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen