UEFA C (Youth) cursisten seizoen 2019/’20 bekend

KNVB Media
KNVB Media
17 juni, 9:28

Om landelijk bij alle deelnemers een toelatingstest af te nemen heeft de KNVB veertig docenten ingezet. - Foto: KNVB Media

Op verschillende locaties in Nederland zijn er de afgelopen weken toelatingstesten voor de UEFA C (Youth) georganiseerd. Op 35 locaties zijn er circa 750 cursisten getest.

De test is erop gericht om te bepalen of een cursist startcompetent is voor UEFA C (Youth). Dit gebeurt doormiddel van een persoonlijk gesprek met een KNVB docent en een analyse van bekeken wedstrijdbeelden. Uiteindelijk gaan er ongeveer zeshonderd cursisten deelnemen aan de opleiding, die in oktober 2019 gaat starten. Om landelijk bij alle deelnemers een toelatingstest af te nemen heeft de KNVB veertig docenten ingezet.

De aantallen zijn exclusief de UEFA C-opleidingen in het onderwijs en de opleidingen die bij de Betaald voetbalorganisaties georganiseerd worden. Voor eventuele vragen kan men terecht bij de contactpersonen van de UEFA C (Youth)-opleidingen.

UEFA CBekijk hier alle informatie over de opleidingen UEFA C. UEFA C YouthBekijk hier alle informatie over de opleidingen UEFA C Youth.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven