Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainingsschema's (assistent-)scheidsrechters september 2021

KNVB Media
KNVB Media
30 augustus, 9:07

De trainingsschema's voor de maand september bereiden je onder meer voor op de conditietest, die velen van de (assistent-)scheidsrechters moeten lopen. - Foto: KNVB Media

Na lang wachten, worden er eindelijk weer wedstrijden gespeeld in het amateurvoetbal. Als (assistent-)scheidsrechter kun je eindelijk weer je hobby uitoefenen. Om de fitheid te testen, moeten velen van jullie in september of oktober een conditietest lopen. Hierbij is het belangrijk om in de dagen daarvoor de juiste dingen te doen, zodat je goed uitgerust en fris aan de conditietest kunt beginnen. In de nieuwsbrief van deze maand staat een overzicht om je optimaal voor te bereiden op de test.

Om hier op de juiste manier aan de fitheid werken, wordt iedere maand een algemeen trainingsschema voor zowel scheidsrechters als assistent-scheidsrechters via deze website beschikbaar gesteld. Daarnaast zullen er zo nu en dan algemene trainingstips en uitleg over verschillende oefenvormen worden gegeven middels een nieuwsbrief die ook via deze website beschikbaar wordt gesteld.

Training en conditie Training en conditie Bekijk hier alle trainingsschema's voor (assistent-)scheidsrechters.

Arbitrageopleidingen

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als (assistent-)scheidsrechter? Dan kun je bij de KNVB terecht voor verschillende scheidsrechtersopleidingen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen