Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainingsschema's scheidsrechters augustus

KNVB Media
KNVB Media
27 juli 2020, 13:24

In het trainingsschema van augustus zullen vanwege de (oefen)wedstrijden enkele aanpassingen gebaseerd op je persoonlijke situatie gemaakt moeten worden. - Foto: KNVB Media

In augustus vinden de eerste (oefen)wedstrijden weer plaats. Het is voor (assistent-)scheidsrechters van groot belang bij het uitvoeren van de trainingsschema's rekening te houden met deze duels. Anders ontstaat er een verkeerde balans tussen de trainingen en wedstrijden en is er een grotere kans op blessures. In het trainingsschema van augustus zullen daarom enkele aanpassingen gebaseerd op je persoonlijke situatie gemaakt moeten worden.

Om hier op de juiste manier aan de fitheid werken, zal iedere maand een algemeen trainingsschema voor zowel scheidsrechters als assistent-scheidsrechters via deze website beschikbaar worden gesteld. Daarnaast zullen er zo nu en dan algemene trainingstips en uitleg over verschillende oefenvormen worden gegeven middels een nieuwsbrief die ook via deze website beschikbaar wordt gesteld.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen