Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Event en wedstrijdbezoek ARAG-clubs zeer geslaagd

KNVB Media
KNVB Media
18 september 2018, 9:15

Voorafgaande aan de afscheidswedstrijd van Wesley Sneijder organiseerden ARAG en de KNVB een event bij JAZ in the City. - Foto: KNVB Media

ARAG heeft op donderdag 6 september in samenwerking met de KNVB weer een event georganiseerd voor de ruim 75 ARAG-gecertificeerde clubs en hun buurtverenigingen in Nederland. Voorafgaande van de afscheidswedstrijd van Wesley Sneijder werden de aanwezigen ontvangen bij JAZ in the city, gelegen naast de Johan Cruijff Arena.

Onder het genot van een drankje en een hapje werd er bijgepraat met collega’s en KNVB-medewerkers. Om 18.00 uur heette Gert-Jan Siebelink namens ARAG alle verenigingen van harte welkom en benadrukte hij nogmaals waarom ARAG het zo belangrijk vindt om maatschappelijk betrokken te zijn.

Kijkje in de VAR-keuken

Danny Makkelie was uitgenodigd om een kijkje in de VAR-keuken te geven. Aan de hand van exclusieve beelden mét audiocommunicatie legde hij uit hoe er met de VAR gewerkt wordt. Een interessante, interactieve presentatie die door het publiek enthousiast werd ontvangen.

Danny Makkelie was uitgenodigd om een kijkje in de VAR-keuken te geven.

Na het laatste applaus voor de artbiter werden de hamburgers en frieten uitgeserveerd zodat iedereen met nieuwe energie naar de Johan Cruijff Arena vertrok. Met een 2-1 zege werd er daar afscheid genomen van recordinternational Wesley Sneijder. 

KNVB|ARAG Fairplay certificering KNVB|ARAG Fairplay certificering Als amateurclub een professioneel scheidsrechtersbeleid voeren? Dat kan! ARAG en de KNVB dagen je uit aan de slag te gaan. Zo kun je een boost geven aan de kwaliteit en zichtbaarheid van jullie scheidsrechters.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen