Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Hovocubo loot onder meer titelhouder in Champions League

KNVB Media
KNVB Media
3 november, 14:30

Hovocubo neemt het in de Eliteronde op tegen Sporting Lissabon, MFK Sinara Yekaterinburg en MNK Olmissum. - Foto: Hovocubo Media

De zaalvoetballers van Hovocubo weten wie de tegenstanders zijn in de Eliteronde van de Champions League. De Hoornse ploeg neemt het in de week van 29 november tot en met 5 december in Lissabon op tegen Sporting Lissabon, MFK Sinara Yekaterinburg en MNK Olmissum.

Het is voor het eerst in de historie van Hovocubo dat het zich geplaatst heeft voor de beste zestien ploegen in de Champions League. In de Eliteronde kan het team van trainer Sander van Dijk de borst nat maken, want in Sporting Lissabon treft het onder meer de winnaar van de Champions League in het seizoen 2018/’19 en 2020/’21. Tijdens die laatste editie waren de Portugezen in de finale met 4-3 te sterk voor FC Barcelona.

MFK Sinara

MFK Sinara Yekaterinburg plaatste zich als kampioen van Rusland voor de Champions League. In de voorgaande ronde verloor de ploeg weliswaar met 5-1 van Benfica, maar door overwinningen op het Sloveense Lucenec en het Belgische Halle-Gooik schaarde het zich toch bij de laatste zestien.

MNK Olmissum

Het Kroatische Olmissum maakte vorig seizoen haar debuut in de Champions League en drong direct door tot de laatste zestien. Ook dit seizoen is het team van de partij na het winnen van de lanstitel in eigen land. Olmissum bereikte de Eliteronde door in de vorige ronde het Servische KMF FON (3-1), het Oostenrijkse Diamant Linz (6-0) en het Armeense Leo (5-0) te verslaan.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen