Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Geen play-offs in zaalvoetbal; Hovocubo ingeschreven voor CL

KNVB Media
KNVB Media
4 mei, 13:43

Om de play-offs te kunnen organiseren was als voorwaarde gesteld dat de clubs vanaf 11 mei zonder beperkingen moesten kunnen trainen in de sporthal. - Foto: KNVB Media

Het is niet mogelijk gebleken om een play-off reeks voor Europees voetbal in het zaalvoetbal te organiseren. De KNVB had deze play-off serie opgezet om te kunnen bepalen wie er vanuit Nederland wordt afgevaardigd naar de Futsal Champions League.

Om de play-offs te kunnen organiseren was als voorwaarde gesteld dat de clubs vanaf 11 mei zonder beperkingen moesten kunnen trainen in de sporthal. Door het opschorten van de coronaversoepelingen door de overheid is dit niet meer haalbaar.

Het bestuur amateurvoetbal heeft eerder besloten dat indien de deelnemer aan de Futsal Champions League 2021/’22 niet op sportieve gronden beslist kan worden, dat dan de deelnemer van dit seizoen ook voor volgend seizoen wordt aangewezen om Nederland te vertegenwoordigen in Europa. Dit betekent dat zvv Hovocubo door de KNVB wordt ingeschreven voor de Futsal Champions League seizoen 2021/'22.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen