Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB zegt lidmaatschap ’t Knooppunt op

KNVB Media
KNVB Media
19 juli 2018, 23:00

Het bondsbestuur van de KNVB heeft met onmiddellijke ingang het lidmaatschap van zaalvoetbalvereniging ’t Knooppunt opgezegd. - Foto: KNVB Media

Het bondsbestuur van de KNVB heeft met onmiddellijke ingang het lidmaatschap van zaalvoetbalvereniging ’t Knooppunt opgezegd. Het bondsbestuur oordeelt dat de vereniging vanwege een integriteitsrisico, naar voren gekomen uit een integriteitsonderzoek van de gemeente Amsterdam bij ‘t Knooppunt, de belangen van de KNVB en de voetbalsport in het algemeen schaadt.

Vanwege het integriteitsrisico ontzegde de gemeente Amsterdam ’t Knooppunt onlangs de mogelijkheid tot het gebruik van sportaccommodaties binnen de gemeente Amsterdam. Na een zorgvuldige afweging van de belangen van de vereniging en de gevolgen voor de vereniging en haar leden, is het bondsbestuur tot het besluit van het opzeggen van het lidmaatschap gekomen.

Nadere informatie, over de gevolgen van het besluit van het bondsbestuur voor de indelingen van de Eredivisie en Eerste Divisie zaalvoetbal, volgt.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen