Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Koploper Hovocubo hard onderuit in Eredivisie zaalvoetbal

KNVB Media
KNVB Media
17 december 2016, 23:38

International Ilias Bouzit was met twee doelpunten belangrijk voor 't Knooppunt. - Foto: KNVB Media

Hovocubo heeft als winterkampioen de eerste competitiehelft afgesloten, maar gaat toch met een ander gevoel dan verwacht het nieuwe jaar in. In het laatste duel in 2016 gingen de Hoornaars hard onderuit bij ’t Knooppunt (7-3).

Daarmee verloor Hovocubo meteen zijn ongeslagen status, want dit seizoen was een nederlaag nog achterwege gebleven voor de koploper, die nu nog een puntje voorsprong heeft op de Amsterdamse ploeg die toch verrassend ruim won. In Sporthallen Zuid kwam de ploeg van coach Sander van Dijk al snel op achterstand door Illias Bouzit, waarna Omar Zouggaghi de tweede Amsterdamse treffer maakte.

Terug in de strijd

Hovocubo wilde na rust snel terugkomen in de wedstrijd, maar voor het team het wist lag de bal al voor de derde maal achter de Hoornse goalie. Teyvik Ceyar was de maker. De bezoekers zetten wel alsnog aan, en kwamen via Mo Attaibi en Yoshua St. Juste toch terug in de strijd.

Lang duurde dat niet, want ’t Knooppunt kwam snel weer aan de leiding via opnieuw Bouzit en liep vervolgens weg na goals van Aziz Hitou en twee maal Jamal el Ghannouti. Mats Velseboer zorgde nog voor de derde treffer van het zwaar teleurgestelde Hovocubo.

WedstrijdUitslag
ZVV Eindhoven - FC Marlene4-9
't Knooppunt - Hovocubo7-3
HV/Veerhuys - ASV Lebo3-6
WSV - GZV Watergras4-3
Groene Ster - FC Eindhoven0-2

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen