Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Top-drie Eredivisie zaalvoetbal maakt geen fout

KNVB Media
KNVB Media
6 november 2016, 10:57

Uit tegen ASV Lebo boekte kloploper 't Knooppunt zijn zesde overwinning. - Foto: Denzl Martina

De top-drie in de Eredivisie zaalvoetbal maakte vrijdag en zaterdag geen fout. ’t Knooppunt, FC Eindhoven en Hovocubo wonnen allen hun wedstrijd.

Koploper ’t Knooppunt had in de stadsderby bij ASV Lebo geen kind aan zijn tegenstander. De bezoekers wisten met zeer ruime cijfers te winnen en slaagden er bijna in de dubbele cijfers te halen. Dat bleef ASV Lebo uiteindelijk bespaard: 1-9.

De doelpunten van ’t Knooppunt kwamen in een uitverkcohte sporthal in Amsterdam-Zuid op naam van Ike Neil (al in de eerste minuut), Iliass Bouzit (2), Aziz Hitou (3), Noureddine Oulad Ben Youssef, Issam el Bakkali en Amar Zouggaghi.

Gedeeld de kop

FC Eindhoven haalde ook al flink uit in zijn wedstrijd. Op bezoek bij FCK De Hommel wist het team met ruime cijfers te winnen van zijn tegenstander. In de sporthal aan de Marathonloop in Den Bosch werd het 1-6, waarmee de Eindhovenaren gedeeld de kop blijven innemen.

De ploeg uit Den Bosch wist via Zouhair el Yaakoubi nog wel de leiding te nemen, maar daarna namen de Eindhovenaren het heft stevig in handen. De goals waren van Mohamed el Fahsi, Jordany Martinus (3), Lahcen Bouyouzan en Jorg van Galen.

Virtueel bovenaan

Virtueel gezien staat Hovocubo echter bovenaan. Het team uit Hoorn wist knap bij provinciegenoot FC Marlene te winnen (3-5) en daardoor hebben de Hoornaars een puntje minder dan de twee lijstaanvoerders. Hovocubo heeft echter nog een competitieduel tegoed en kan dus bij wist alleen de leiding nemen.

In Heerhugowaard leek Marlene in eerste instantie de winst te pakken, want via Issy el Hamdaoui en Jordy Cretier leidde het team na de eerste helft. Amir Molkarai bracht de bezoekers daarna terug in de wedstrijd, waarna Mo Attaibi met een solo voor de gelijkmaker zorgde.

Wederom Molkarai, Adil Zouthane en opnieuw Attaibi beslissen daarna de competitiewedstrijd. El Hamdaoui zorgt daarna nog wel voor de derde Heerhugowaardse treffer.

Uitslagen

HV/Veerhuys - GZV Watergras4-3
ASV Lebo - 't Knooppunt1-9
FC Marlène – Hovocubo3-5
ZVV Eindhoven - Groene Ster6-2
TPP-Rotterdam - WSV/Shoepimp2-2
FCK/De Hommel - FC Eindhoven1-6

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen