Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Interessante duels in Eredivisie vrouwen zaalvoetbal

KNVB Media
KNVB Media
5 oktober 2016, 15:18

Regerend landskampioen Pernis gaat op bezoek bij drs. Vijfje. - Foto: KNVB Media

Komende vrijdag worden er veel interessante duels afgewerkt in de eredivisie zaalvoetbal voor vrouwen. Onder meer de ontmoeting tussen Team Alkmaar/Sportstars en Drachtster Boys en de wedstrijd tussen Zuidoost United en KTP Nieuw Roden staat op het programma.

Team Alkmaar/Sportstars neemt het in eigen huis op tegen Drachtster Boys. De Alkmaarse vrouwen staan op de tiende plek in de eredivisie en wisten in de eerste drie wedstrijden van het seizoen nog geen enkel punt te veroveren. De bezoekers van aanstaande vrijdag doen het een stuk beter. Zij bezetten de vierde plek op de ranglijst met zes punten uit drie duels.

Koploper treft nummer zeven

Koploper Zuidoost United ontvangt in het Bijlmer Sportcentrum KTP Nieuw Roden. De lijstaanvoerder uit Amsterdam liet dit seizoen nog geen enkel punt liggen. De opponent van aanstaande vrijdag staat momenteel op de zevende plaats. De Drentse formatie beleeft een moeizame seizoenstart en vergaarde pas drie punten.

In Groningen speelt drs. Vijfje tegen regerend landskampioen vv Pernis. De studentenploeg uit het hoge Noorden draait goed en bezet momenteel de vijfde plek in de eredivisie met zes punten uit drie wedstrijden. De bezoekers uit Rotterdam hebben pas twee wedstrijden gespeeld en zijn nog zonder puntverlies. Zij staan op de derde plek.

Verrassende nummer twee

De verrassende nummer twee van de ranglijst, Hovocubo, neemt het in Zwaag op tegen Pro Futsal Club. De bezoekers uit Apeldoorn boekten vorige week de eerste zege van het seizoen en staan met drie punten uit drie wedstrijden op de achtste plaats in de eredivisie.

In Wehl staat de wedstrijd tussen FC Gelre en Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau op het programma. FC Gelre heeft drie punten uit twee wedstrijden en is terug te vinden op de zesde plaats. Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau speelde vorige week pas haar eerste wedstrijd van het seizoen, waarin het verrassend verloor van Hovocubo. De Noord-Hollanders staan op de negende plaats.

Programma 8 oktober

AanvangWedstrijdLocatie
20.30 uurZuidoost United - KTP Nieuw RodenBijlmer Sportcentrum, Amsterdam
20.30 uurFC Gelre - Reiger Boys/Treffer UitzendbureauBeatrix Centrum, Wehl
20.40 uurTeam Alkmaar/SportstarsSporthal De Meent, Alkmaar
21.15 uurHovocubo - Pro Futsal ClubSporthal De Opgang, Zwaag
21.30 uurG.S.V.F. drs. Vijfje - vv PernisACLO Sportcentrum, Groningen

 

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen