Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB, Nike en Voetbalshop.nl lanceren Teamwear-programma voor amateurverenigingen

KNVB Media
KNVB Media
18 november, 11:00

Bij het Teamwear-programma worden verenigingen geholpen om tegen aantrekkelijke financiële voorwaarden de juiste, kwalitatieve voetbalkleding te kiezen. - Foto: KNVB Media

De KNVB, Nike en Voetbalshop.nl lanceren een Teamwear-programma voor amateurverenigingen. Met dit programma worden verenigingen onder meer met een gepersonaliseerde webshop geholpen om tegen aantrekkelijke financiële voorwaarden de juiste, kwalitatieve voetbalkleding te kiezen. Het programma loopt in eerste instantie tot 2024.

Nederland kent circa 3.000 amateurverenigingen die allemaal beschikken over unieke voetbalkleding. Om deze clubs te ondersteunen bij het kiezen van de juiste spullen, hebben de KNVB, Nike en Voetbalshop.nl het Teamwear-programma in het leven geroepen. De amateurverenigingen zullen volledig ontzorgd worden door onder andere een gepersonaliseerde webshop, Teamwear-voorraad bij Voetbalshop.nl en vaste aanspreekpunten. Daarnaast verrijken de partijen het programma met extra’s voor de leden van de verenigingen, specials rondom Oranje en kans op mooie prijzen.

Extra service

Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Alle amateurverenigingen in Nederland hebben hun eigen kenmerkende wedstrijdtenues, die ze week in week uit met trots uitdragen op de velden. Het idee dat alle verenigingen een eigen webomgeving hebben waar ze via één partij eigen voorraden en collecties kunnen aanbieden, spreekt mij erg aan. Mooi dat we de clubs samen met Nike en Voetbalshop.nl met dit initiatief deze extra service kunnen bieden.”

Roland Heerkens, partner en oprichter van The Badge Company BV, het moederbedrijf achter Voetbalshop.nl: “We werken al zo’n twintig jaar samen met de KNVB, onder meer in het beheer van de KNVBshop.nl. Het uitbreiden van deze samenwerking en de intensivering ervan, is een logisch vervolg. Met dit programma willen we voetballers en amateurverengingen volledig ontzorgen. Met eigen voorraden, een clubwebshop, een eigen ‘inhuis’ drukkerij en zo’n achttien voetbalshop.nl-winkels in Nederland met meer dan één miljoen leveringen kunnen we bovendien snelle leveringen garanderen.”

Ondersteunen

Kim van Dijk, VP EMEA Global Football Partnerships Nike: “Wij zijn verheugd om middels het Teamwear-programma, samen met Voetbalshop.nl en de KNVB, het amateurvoetbal in Nederland te ondersteunen. Het is ons doel om alle kinderen en volwassenen, die net als wij dol zijn op voetbal, te voorzien van de beste voetbalkleding. Met het aanbod vanuit het Teamwear-programma maken wij Nike-Teamwear toegankelijk voor alle amateurverenigingen, van klein tot groot.”

Teamwear-programma Teamwear-programma Meer over het Teamwear-programma van de KNVB, Voetbalshop.nl en Nike.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen