Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

De Nacompetitie: Huwelijkscrisis door allerlaatste wedstrijd?

KNVB Media
KNVB Media
12 juni 2019, 13:01
2:52

VV Brakel promoveerde naar de derde klasse door een 4-2 overwinning op Asperen. - Foto: KNVB Media

Dit seizoen gingen ze nog door het leven als vv Brakel, maar door een fusie met Zuilichem heet de club volgend seizoen BZC’14. De laatste wedstrijd uit de historie van Brakel werd een memorabele. Door een 4-2 overwinning op Asperen promoveerde de club naar de derde klasse.

Brakel in de derde klasse, dat is alweer een aantal jaar geleden. In het seizoen 2006/07 kwam de Gelderse club voor het laatst op dat niveau uit. Dus toen de club zich plaatste voor de nacompetitie voor promotie was er bij Peter Vervoorn geen enkele twijfel: daar moest hij bij zijn.

Lanzarote

Er was alleen een probleem: de nacompetitiewedstrijd tegen Asperen viel tegelijk met een vakantie in Lanzarote. Die werd maanden terug al gepland vanwege het huwelijksjubileum van Vervoorn en zijn vrouw. Er zat voor het trouwe Brakel-lid maar een ding op: hij moest de vakantie vroegtijdig afblazen. “Ik heb mijn huwelijk misschien wel op het spel gezet”, zegt Vervoorn na het bewerkstelligen van de promotie. “Maar dit is een van de mooiste momenten van mijn leven.”

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen