Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

SVM wint topsportontbijt én hun wedstrijd

KNVB Media
KNVB Media
2 april 2019, 10:19

Chef-kok Jacco Rozenberg trakteert op ontbijt bij SVM - Foto: KNVB Media

Het team JO 12-2 van SVM is getrakteerd op een vers en energiek ontbijt van Jacco Rozenberg, de chef-kok van de KNVB Campus in Zeist. Ditmaal dook hij niet de keuken in voor de nationale selecties, maar voor het team van Femke, Niels, Thijs, Lex, Stijn, Mila, Carmen, Finn, Thijmen en Max en hun leiders Johan en Peter Paul.

Jacco kon eerst het belang van goede voeding uitleggen. Samen met de sportdiëtiste van de KNVB, Naomi Brinkmans, heeft hij het boek Scoren met voeding geschreven, met daarin zestig gezonde en lekkere gerechten voor voetballers. Dankzij Scoren met voeding kan elke voetballer eten zoals de Nederlandse toptalenten. Met een Facebook-actie voor het boek werd een ontbijtje door Jacco verloot, dat uiteindelijk dus terecht kwam in Maartensdijk.

Na het ontbijt moest JO 12-2 direct aan de slag. Met alle opgedane gezonde voeding lukte ze het om een 5 – 4 overwinning uit het vuur te spelen tegen Laren 99 JO12-2.


  • Tags:

Scoren met voeding

In dit 208 pagina’s tellend kookboek, uitgebracht door de KNVB Campus in samenwerking met Arko Sports Media, staan zestig gezonde en lekkere gerechten voor iedere voetballer. Dankzij Scoren met voeding kan elke voetballer eten zoals de Nederlandse toptalenten.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen