Oranje Nassau College uit Zoetermeer winnaar Futsal Fissa

KNVB Media
KNVB Media
9 juli, 10:57

De feestelijke uitreiking van de prijzen. - Foto: KNVB Media

Bijna vijfduizend leerlingen uit het hele land, verdeeld over 188 klassen, hebben de afgelopen maanden gestreden om de hoofdprijs van de Futsal Fissa-competitie. Het Oranje Nassau College uit Zoetermeer bleek uiteindelijk van alle deelnemende scholen het beste de diverse ‘challenges’ te hebben volbracht en won zo de hoofdprijs: een VIP-trip met de hele klas naar Nederland – Peru in de Johan Cruijff ArenA.

Futsal Fissa is een unieke zaalvoetbalcompetitie voor eerste en tweede klassen van de middelbare school. Uniek aan Futsal Fissa is dat de zaalcompetitie gecombineerd wordt met tien vakoverstijgende challenges, zoals het maken van toernooischema’s (ICT-vaardigheden), het schrijven van artikelen (Nederlands) en het maken van tenues en spandoeken (beeldende vorming). Aan de hand van een interactief handboek konden scholen de afgelopen maanden hun eigen Futsal Fissa-evenement organiseren.

De trotse winnaars van de Radio 538 Drive in Show.

Prijzen

In het speciale Futsal Fissa Portal konden scholen voor iedere challenge een video insturen. Voor de tien beste inzendingen lagen mooie prijzen klaar, zoals een Radio 538 Drive in Show op school, een frisfeest 'powered by Coca-Cola' of een dag rondrijden in de spelersbus van het Nederlands elftal. 

Futsal Fissa is een unieke zaalvoetbalcompetitie voor eerste en tweede klassen van de middelbare school. 


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven