Een streep, lob of keeper die in blessuretijd scoort?

KNVB Media
KNVB Media
28 maart 2018, 14:35

De rubriek Moment van de Week toont het amateurvoetbal in al zijn glorie. - Foto: KNVB Media

Wordt het een streep, een mooie lob van afstand, of toch die keeper die in blessuretijd mee naar voren komt bij een corner en prompt scoort? Jij kunt mede bepalen wat in het vaderlandse amateurvoetbal het Moment van de Week wordt!

Boem! Alsof Ronald Koeman zich in zijn beste jaren achter de bal heeft gezet. Pepijn Hofmann van SV Houten JO17-1 dacht: niet nadenken, maar knallen! Johnny Burhenne van Sportclub Leeuwen spiegelt zich meer aan Dennis Bergkamp, en keeper Alex Joosten van Bvc'12 zal zich in de 98e minuut (!) van de wedstrijd hebben gevoeld als enkele illustere voorgangers die ook ooit als doelman wisten te scoren, zoals Jan van Grinsven, Martin Pieckenhagen en Martin Hansen.

Stem nu! Stem nu! Breng je stem uit op de Facebook-pagina van Voetbal.nl.