Honderdduizenden kinderen actief tijdens schoolvoetbal

KNVB Media
KNVB Media
8 maart, 12:35

Zo’n 225.000 kinderen in de groepen 5 t/m 8 van zo’n zesduizend basisscholen doen in de komende maanden weer met veel plezier mee aan een schoolvoetbaltoernooi. - Foto: KNVB Media

Zo’n 225.000 kinderen in de groepen 5 t/m 8 van zo’n zesduizend basisscholen doen in de komende maanden weer met veel plezier mee aan een schoolvoetbaltoernooi. Daar strijden ze voor de eer van de basisschool én voor een plek in de regionale - of districtsfinale.

Het is dé kans voor alle kinderen om met vriendjes en vriendinnetjes van school een gezellige dag op het voetbalveld door te brengen. Het samenzijn is een mooie mogelijkheid om de band met de kinderen uit de klas te versterken. Kinderen die geen lid zijn van de KNVB kunnen bovendien op een ongedwongen manier kennismaken met voetbal.

Voor alle deelnemers aan de lokale toernooien stelt de KNVB gratis vaantjes ter beschikking, welke besteld kunnen worden door de organisatie van het lokale schoolvoetbaltoernooi. Deze vaantjes kunnen besteld worden via onderstaande website.

SchoolvoetbalKijk hier voor meer informatie over het schoolvoetbal.

Ondersteuning KNVB

De lokale organisatoren zijn enorm belangrijk voor de KNVB. Zij zorgen er immers voor dat alle deelnemers een leuke en sportieve middag beleven en dat zij kunnen genieten van de voetbalsport. De komende seizoenen wil de KNVB haar ondersteuning van het Schoolvoetbaltoernooi vergroten en de lokale organisatoren, de voetbalverenigingen en de basisscholen aan elkaar verbinden, zodat alle leerlingen in Nederland deel kunnen nemen aan het KNVB Schoolvoetbaltoernooi.

Alle informatie over het KNVB schoolvoetbaltoernooi vind je op de speciale schoolvoetbalpagina op de KNVB. Mocht je meer informatie nodig hebben, dan kun je altijd een e-mail sturen naar onderstaand e-mailadres.

Schoolvoetbal

Meer informatie over de wedstrijdvormen of wil je meedoen aan het KNVB Schoolvoetbaltoernooi? Stuur een mail.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven