Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Mooie Maandag: Bart (18) beleeft droomdebuut

KNVB Media
KNVB Media
5 februari 2018, 16:07

In Mooie Maandag besteden we aandacht aan de meest opvallende zaken uit het amateurvoetbal. - Foto: KNVB Media

Wekelijks worden er duizenden amateurwedstrijden gespeeld op de Nederlandse velden. In Mooie Maandag besteden we aandacht aan de meest opvallende zaken uit het amateurvoetbal.

Als jongen van achttien jaar je debuut maken in het eerste team, dat is mooi. Die wedstrijd vervolgens met 5-2 van 'buurman' Volharding winnen, is helemaal mooi. En dan ook nog drie keer scoren? Dan kun je met recht spreken over een droomdebuut. Bart Deriet van SSS'18 uit Overloon flikte het afgelopen weekeinde. 

"Mooi dan ik ooit had durven dromen", vertelde hij na afloop aan De Gelderlander. "Ik was eerder al een paar keer ingevallen en hoopte daarna op mijn eerste basisplaats en eerste doelpunt. Dat ik er in de derby dan meteen drie maak is niet te bevatten." 

Benefietavond Katwijk groot succes 

vv Katwijk leeft mee met de ernstig zieke teammanager Sander Molenaar.

Een bericht om stil van te worden.. De benefietavond die vv Katwijk anderhalve week geleden voor de ernstig zieke Sander Molenaar hield, heeft liefst 11.000 euro opgebracht. Dat meldt Omroep West. Het bedrag gaat naar Stichting Juul die als doel heeft zoveel mogelijk geld op te halen om het Prinses Maxima Centrum in Utrecht te ondersteunen voor het onderzoek en de behandelingen van en naar kinderkanker.

De 38-jarige Molenaar is teammanager van Katwijk en heeft kanker. Meer dan 2.000 mensen kwamen op die avond af om Molenaar een hart onder de riem te steken. De redactie van Mooie Maandag wenst Molenaar en zijn familie heel veel sterkte toe! 

Nergens wordt zo veel gevoetbald als in Tubbergen 

Tubbergen als centrum van voetballend Nederland? Zo zou je het kunnen stellen. Nergens wordt relatief gezien zoveel gevoetbald als in Tubbergen. Liefst 17,1 procent van de inwoners is lid van een van de verenigingen uit de gemeente.

Tubbergen Tubbergen "Clubs hebben hier een speciale plek in de samenleving."

And the winner is… 

Martijn Heerkes van vv Dalen! Zijn fraaie omhaal bracht de meeste stemmen op bij het Moment van de Week op Voetbal.nl. De stem van Dinand Beumink levert hem twee kaarten op voor een wedstrijd van zijn favoriete Eredivisieclub. Woensdag nieuwe pareltjes op de Facebook-pagina van Voetbal.nl. 

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen