Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ook in 2018: Moment van de Week

KNVB Media
KNVB Media
31 januari 2018, 15:29
0:48

De rubriek Moment van de Week toont al het moois van de Hollandse velden. - Foto: KNVB Media

Ieder weekend zijn er fraaie hoogstandjes te zien op de vele voetbalvelden in het land. De rubriek Moment van de Week toont het Nederlandse amateurvoetbal op zijn best. Hierin kan iedereen gloriëren - als het maar gefilmd is.

De winterstop is pas net afgelopen, maar de eerste mooie acties zijn al genoteerd. Wie krijgt de primeur en wordt de eerste winnaar van ‘Moment van de Week’ in 2018? Matthijs de Haan (DVV Duiven), Job Versteeg (BFC JO12-1) en Martijn Heerkes (VV Dalen) zijn de drie genomineerden.

De Haan lepelde de bal met een staande omhaal in het doel van de tegenstander. Met een kopbal en een duik die ergens deed denken aan het hoogstandje van Bep Bakhuys in de met 9-3 gewonnen interland van Nederland tegen België in 1934 scoorde Versteeg voor BFC. Martijn Heerkes kwam bij een 0-2 achterstand tegen Dalfsen in het veld voor VV Dalen. Hij scoorde twee keer en hielp zijn ploeg daarmee aan een 4-3 overwinning. Vooral met zijn eerste treffer trok Heerkes de aandacht.

Ga naar de Facebookpagina en stem:

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen