Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ex-internationals te sterk voor Koninklijke HFC

KNVB Media
KNVB Media
7 januari 2018, 9:30

De traditionele Nieuwjaarswedstrijd van de Ex-internationals tegen de Koninklijke HFC is een prooi geworden voor de voormalige spelers van Oranje. - Foto: KNVB Media

De traditionele Nieuwjaarswedstrijd van de Ex-internationals tegen de Koninklijke HFC is een prooi geworden voor de voormalige spelers van Oranje. Een doelpuntrijk duel eindigde uiteindelijk in 5-2.

Het was alweer de 86e keer dat beide teams tegenover elkaar stonden. Werd het vorig jaar nog 3-1 voor de voormalige sterren van Oranje, ook dit keer waren de mannen van de coaches Sjaak Swart en Ben Wijnstekers te sterk voor de gastheer; 5-2. 

Bekende namen

Bij Oranje waren er een hoop bekende namen te zien op het drukbezochte sportpark. Zo gaven onder meer de gebroeders Frank en Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Aron Winter en Gerald Vanenburg acte de présence. Andwelé Slory was twee keer trefzeker voor Oranje, de overige doelpunten deze middag kwamen voor rekening van Martijn Meerdink, Danny Koevermans en Van Hooijdonk.

Van links naar rechts: Mascotte Dutchy, Barry Opdam, Pierre van Hooijdonk, Ronald de Boer, Danny Koevermans, inval-keeper Gerard van Rossum en Theo Lucius. Onder: Gerald Vanenburg, Andwelé Slory, Frank de Boer, Aron Winter en Tim de Cler.

Andwelé Slory wordt gefeliciteerd door Danny Koevermans.

Ronald de Boer heeft plezier tijdens het traditionele Nieuwjaarsduel.

Gerald Vanenburg is net te laat om de bal te blokken.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen