Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jaylano Tokromo zorgt voor het Moment van 2017!

KNVB Media
KNVB Media
31 december 2017, 13:35

Dribbel, stop, boogbal. Wat een actie van Jaylano Tokromo! - Foto: KNVB Media

Voor Jaylano Tokromo eindigt het voetbaljaar 2017 met een onvergetelijk hoogtepunt. Zijn geniale actie in het shirt van vv Smitshoek JO13-1 is gekozen tot het Moment van 2017! De mooiste actie op de amateurvelden in het voorbije jaar.

Dit is het Moment van 2017

Wekelijks stuurden amateurvoetballers massaal hun eigen Moment van de Week in. Technische hoogstandjes, fraaie doelpunten, sublieme reddingen. Ook in 2017 was het vaak smullen geblazen op de amateurvelden. Drie gekozen momenten werden genomineerd voor de jaarverkiezing: van Mike Jacobs (rkvv Haelen), Jaylano Tokromo (vv Smitshoek Jo13-1) en Fay Rood (Jong Reiger Boys).

Gefeliciteerd!

De jonge dribbelaar Jaylano - Nano voor intimi - Tokromo kreeg de meeste stemmen en ontvangt twee toegangskaarten voor de interland Nederland-Engeland. Van harte gefeliciteerd, Jaylano! 

Ook in het nieuwe jaar rekenen we weer op fraaie staaltjes hogeschoolvoetbal van de amateurvelden. We kijken nu al uit naar jullie inzendingen!

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen