Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nomineer nu de Clubheld van het jaar 2017!

KNVB Media
KNVB Media
3 oktober 2017, 13:39

Een Clubheld kan iedereen zijn. Er zijn vele vrijwilligersrollen binnen de voetbalclub. - Foto: KNVB Media

Achter alle sporthelden staan nog grotere helden: de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen kan sporten en dat talent zich kan ontwikkelen. Je kent ze vast. Want elke voetbalvereniging heeft ze.

De anonieme helden die al hun tijd geven voor hun voetbalclub. Voor dag en dauw. Voor de vereniging. Vanuit hun hart. Die vrijwilligers verdienen een podium.

Nomineer Clubheld

Vanaf vandaag, dinsdag 3 oktober, starten Algemeen Dagblad en de regiokranten de verkiezing 'Clubhelden van de Amateursport'. Hiermee kunnen clubs hun vrijwilligers extra bedanken voor hun tomeloze inzet door hen te nomineren voor de titel Clubheld van het jaar 2017. Dit initiatief wordt ondersteund door de KNVB.

De was verzorgen? Het is een van de vele vrijwilligersrollen binnen een vereniging.

Een Clubheld kan iedereen zijn: de bardame, voorzitter, jeugdtrainer, terreinknecht, wasvrouw. Er zijn vele vrijwilligersrollen binnen de voetbalclub.

Stemmen tot 31 oktober

Tot en met 31 oktober kan iedereen stemmen op die onmisbare vrijwilliger van de vereniging. Naast de titel ontvangt de winnaar € 10.000,-. Dit bedrag dient te worden besteed aan de club.

Met deze actie wil de KNVB samen met AD voetballiefhebbers de mogelijkheid geven vrijwilligers te bedanken. Zij maken het, week in, week uit, mogelijk om van voetbal te genieten!

Nomineer jouw Clubheld Nomineer jouw Clubheld Tot en met 31 oktober kan iedereen hier zijn Clubheld nomineren.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen