Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Uitslagen en standen nieuwe pupillenvormen deels zichtbaar

KNVB Media
KNVB Media
22 september 2017, 19:23

Zaterdag beginnen de competities in het amateurvoetbal, ook bij de nieuwe pupillenvormen. - Foto: KNVB Media

De competities in het amateurvoetbal beginnen morgen. Bij Onder 9 en jonger worden vanaf dit seizoen geen standen meer bijgehouden en zijn de uitslagen niet zichtbaar op Voetbal.nl en in de Wedstrijdzaken-app, als onderdeel van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen.

Op dit moment is nog niet alle software volledig ingericht op deze nieuwe situatie. Daarom zullen in diverse services van Sportlink (Club.Website, Club.dataservice, Club.tv, Sportlink Club, Official Portaal, Widget KNVB) de uitslagen en/of standen nog zichtbaar zijn. Er wordt aan gewerkt om ook deze diensten zo snel mogelijk aan te passen.

Geen uitslagen

Om het plezier en niet zozeer de eindstand te benadrukken, worden vanaf dit seizoen in principe geen uitslagen en standen meer gepubliceerd. Wel worden de uitslagen van wedstrijden bijgehouden om de speelsterkte per team te bepalen en op basis daarvan eventueel teams te herindelen.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen