Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Doelpunt van het jaar 2016: Amateurvoetbal

KNVB Media
KNVB Media
23 december 2016, 15:30
1:12

Wie maakte het mooiste doelpunt in het amateurvoetbal? Breng je stem uit! - Foto: KNVB Media

Iedere week regent het doelpunten in Nederland. Duizenden keren wordt er in een weekeinde gejuicht. Maar van al die treffers kan er maar één de mooiste van 2016 zijn. Welk doelpunt dat is? Dat kan jij beslissen! Vandaag lichten we de categorie Amateurvoetbal uit.

Wij hebben een top-5 samengesteld van de mooiste doelpunten in de categorieën Oranje, KNVB Beker, amateurvoetbal, zaalvoetbal, Eredivisie Vrouwen en OranjeLeeuwinnen. Van 16 tot en met 25 december kun je stemmen op jouw favoriet van het afgelopen jaar. In de laatste week van het jaar nemen de mooiste doelpunten van iedere categorie het tegen elkaar op.

Stemmen!

Bekijk de doelpunten van Jochem Nap (vv Zuidhorn), Rik Vermeulen (FC Lisse), Dani Bloemberg (DIO'30), Jip van der Capellen (RCL) en Lars Dinnissen (RKSV Driel) en breng je stem uit.

Wat uiteindelijk hét doelpunt van 2016 is? Dat maken we op oudejaarsdag om 15.00 uur bekend. Je kunt je stem hieronder uitbrengen via de verschillende pagina’s. Hier kan je de genomineerde doelpunten ook kan terugkijken. Iedereen die meedoet maakt kans op mooie voetbalprijzen (o.a. tickets voor Oranje en de games FIFA17, PES 2017)!

Top 5 amateurvoetbal Top 5 amateurvoetbal Kies het mooiste doelpunt in het amateurvoetbal!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen