Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Moment van de Week: deze mannen laat je niet schieten

KNVB Media
KNVB Media
30 november 2016, 16:19
0:46

Ook een parel op de Hollandse velden vastgelegd? Stuur hem in! - Foto: KNVB Media

Ieder weekend zijn er fraaie hoogstandjes te zien op de talloze voetbalvelden in het land. De rubriek Moment van de Week toont het Nederlandse amateurvoetbal op zijn best. Hierin kan iedereen gloriëren - als het maar gefilmd is. En jullie bepalen wie er eeuwige roem vergaart.

Drie mannen met een fijne traptechniek dit keer in het Moment van de Week. Ieder strooit op zijn eigen wijze wat lekkers in een of andere hoek. Zonder dat de keeper voor Sinterklaas speelt. Zo krijgt Robert Termohlen van Asser Boys de bal zo maar voor zijn voeten. En dat moet je niet doen bij Robert Termohlen. Met zijn binnenkantje stuurt hij de bal gevoelig richting kruising. En als Jort Schutte van Nieuw Heeten achter de bal gaat staan dan zie je de paniek in de ogen van de spelers in de muur. De keeper zweeft en zweeft, maar is toch te laat. Tot slot Remko Stoelwinder van Heerenveense Boys. Of moeten we zeggen Remko Mühren? Want à la de supersub van AZ ligt hij de bal beheerst onder het latje. 

Welk lekkers kiezen jullie? Stemmen kan op onze Facebookpagina!

 

Stemmen Stemmen Jullie bepalen wie eeuwige roem vergaart door hier te stemmen op jullie favoriete moment. Elke maandag wordt de winnaar bekendgemaakt. Zelf een pareltje gemaakt? Stuur hem in!

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen