Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Moment van de Week: Wordt het Pietertje?

KNVB Media
KNVB Media
24 november 2016, 11:19
0:46

Welke goal wordt beloond met de eretitel Moment van de Week? - Foto: KNVB Media

Ieder weekend zijn er fraaie hoogstandjes te zien op de talloze voetbalvelden in het land. De rubriek Moment van de Week toont het Nederlandse amateurvoetbal op zijn best. Hierin kan iedereen gloriëren - als het maar gefilmd is. En jullie bepalen wie er eeuwige roem vergaart.

Drie totaal verschillende acties, maar alle drie zeer herkenbaar voor de gemiddelde amateurvoetballer. Kijk eens naar dat heerlijke schot van de jeugdspeler van Kocatepe. Net voordat hij uithaalt, stuitert de bal even op. En dan krijg je hem heerlijk vol op je pantoffel. Die hoekschop van Tyler van DWO hebben we ook allemaal wel eens geprobeerd. Alleen lukt die maar zelden. Bij Tyler wel en dat levert dan een uniek doelpunt op.

Uniek is zeker ook de goal van het vierde van FC De Westhoek. In alle opzichten... Welk fragment is jouw favoriet? Stemmen maar!

De genomineerden

1. Lekker schot - Kocatepe JO9-2
2. Tyler in één keer - sv DWO JO13-1
3. Goed zo, Pietertje - FC De Westhoek 4

Stemmen! Stemmen! Jullie bepalen wie eeuwige roem vergaart door hier te stemmen op jullie favoriete moment. Elke maandag wordt de winnaar bekendgemaakt. Zelf een pareltje gefilmd? Stuur hem in.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen