Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Moment van de week: Briljant lobje Jip wint

KNVB Media
KNVB Media
8 november 2016, 11:29
0:22

Elke week stemmen op de pareltjes uit het amateurvoetbal. - Foto: KNVB Media

Ieder weekend zijn er fraaie hoogstandjes te zien op de talloze voetbalvelden in het land. De rubriek Moment van de Week toont het Nederlandse amateurvoetbal op zijn best. Hierin kan iedereen gloriëren - als het maar gefilmd is. En jullie bepalen wie er eeuwige roem vergaart.

Het was weer moeilijk kiezen deze week, maar uiteindelijk was er toch één duidelijk de winnaar. Niet meer dan terecht, want kijk naar deze wonderschone dribbel met dito lobje en je weet het zeker; dit gaat een heel grote worden. Let op die naam dus: Jip van der Capellen, nu nog spelend bij RCL JO11-1. Gefeliciteerd Jip!

Dank voor het stemmen allemaal en woensdag is er weer verse aanvoer van mooie momenten uit het amateurvoetbal waarop je kunt stemmen.

Stemmen Stemmen Jullie bepalen wie eeuwige roem vergaart door hier te stemmen op jullie favoriete moment. Elke maandag wordt de winnaar bekendgemaakt. Zelf een pareltje gefilmd? Stuur hem in.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen