Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Moment van de Week: Yolo-solo, zachte voetjes en op de pantoffel

KNVB Media
KNVB Media
28 september 2016, 16:35
0:59

Moment van de Week toont wekelijks de parels van de amateurvelden. - Foto: KNVB Media

Ieder weekend zijn er fraaie hoogstandjes te zien op de talloze voetbalvelden in het land. De rubriek Moment van de Week toont het Nederlandse amateurvoetbal op zijn best. Hierin kan iedereen gloriëren - als het maar gefilmd is. En jullie bepalen wie er eeuwige roem vergaart.

Deze week reiken we van de pupillen tot aan de Tweede divisie. Om met de kleinste te beginnen. Thijs van vv Bato JO11-1 denkt niet na en neemt de bal vanuit een schier onmogelijke hoek ineens op de pantoffel. Niks dribbelen. Boem. 

Bij Joël Baan is een corner een kans. Nu zien we wel vaker corners die er in een keer in zeilen. Meestal onbewust  Maar de speler van Excelsior '31 trapt de bal met veel effect. Zachte voetjes. 

Die heeft Melvin Grootfaam ook. Hij speelde ooit een blauwe maandag bij Telstar en bij AFC in de Tweede divisie laat hij zien dat hij misschien wel meer in zijn mars heeft. 'You only live once' lijkt hij te denken waarna hij in een onnavolgbare solo de complete verdediging van TEC in wanhoop (en misschien ook wel bewondering) achterlaat.

Stemmen Stemmen Jullie bepalen wie eeuwige roem vergaart door hier te stemmen op jullie favoriete moment. Elke maandag wordt de winnaar bekendgemaakt. Zelf een pareltje gefilmd? Stuur hem in.

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen