Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

AFC na overwinning fier aan kop in Tweede divisie

KNVB Media
KNVB Media
22 augustus 2016, 11:19

AFC wist wederom in de slotfase van zijn tegenstander te winnen. - Foto: KNVB Media

AFC is na twee speelronden, als enige in de Tweede divisie, nog zonder puntenverlies. De ploeg van Ton du Chatinier won eerder al in extremis van Jong FC Twente (1-2) en dat gebeurde zondag weer. Ditmaal tegen De Treffers (3-2).

Het lijkt een gewoonte te worden voor de Amsterdammers om in blessuretijd de winnende treffer te maken. Tegen Jong FC Twente keek AFC in de 90e minuut nog tegen een achterstand aan, maar na 94 minuten stapte de ploeg met een 1-2 overwinning van het veld.

Uit het vuur

Na 90 minuten stond het 2-1 voor AFC, nadat De Treffers op voorsprong was gekomen. Toch leken de Groesbekers nog een punt uit het vuur te slepen toen Daniël van Straaten de gelijkmaker binnenschoof.

Diep in blessuretijd kregen de Noord-Hollanders een strafschop toegekend. Een handsbal dompelde het elftal van Anton Jansen in rouw, want de penalty die daarop volgde werd benut door Magid Jansen. Het betekende alweer de zesde overwinning op rij tegen De Treffers voor AFC.

De Tweede divisie De Tweede divisie Lees alles over de Tweede divisie.

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen