Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Van Praag roept drie vrijwilligers op voor Oranje

KNVB Media
KNVB Media
18 maart 2016, 11:41
2:31

Foto: KNVB Media

Bondsvoorzitter Michael van Praag heeft Samir el Gamal (voorzitter), Sip Wijchers (terreinknecht) en Monique v/d Pas (koffiejuffrouw) opgenomen in de definitieve Oranjeselectie voor het oefenduel met Frankrijk. We weten allemaal hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor het amateurvoetbal. Het is fantastisch dat drie van deze vrijwilligers in hun eigen rol een dag mogen meelopen bij een wedstrijd van het Nederlands elftal.

"Het was lastig kiezen uit al die fantastische vrijwilligers, maar ik heb mijn team voor Nederland-Frankrijk compleet", alsdus Van Praag. "Ik ben erg gelukkig met deze selectie en ik kijk uit naar het debuut van Samir, Monique en Sip. Ik weet zeker dat ze het fantastisch gaan doen."

Jouw vrijwilliger in Oranje

Zonder verenigingsvrijwilligers geen voetbal. Zonder voetbal geen Nederlands elftal. Duizenden mensen zetten zich wekelijks belangeloos in voor hun club. In allerlei functies. Om de talloze vrijwilligers binnen de drieduizend amateurclubs in de spotlights te zetten, heeft de KNVB de actie Jouw vrijwilliger in Oranje opgezet. Hiermee wil de bond voetballiefhebbers de mogelijkheid geven vrijwilligers te bedanken, die het week in week uit mogelijk maken van voetbal te genieten!

Aan de oproep de favoriete koffiejuffrouw, terreinknecht of voorzitter te nomineren, is massaal gehoor gegeven. Wie wil dat niet, een plek in Oranje. Voor verreweg de meeste voetballiefhebbers een droom die nooit in vervulling zal gaan. Maar voor deze drie verenigingsvrijwilligers wordt die droom wél werkelijkheid.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen