Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Dertig vrijwilligers in voorlopige Oranjeselectie

KNVB Media
KNVB Media
16 maart 2016, 12:30

Foto: KNVB Media

Bondsvoorzitter Michael van Praag heeft dertig vrijwilligers (tien terreinknechten, tien voorzitters en tien koffiejuffrouwen) opgenomen in de voorlopige Oranjeselectie voor het oefenduel met Frankrijk. Het treffen met Les Bleus vindt plaats in de Amsterdam ArenA op (Goede) vrijdag 25 maart, waar om 20.45 uur het eerste fluitsignaal klinkt.

Van Praag maakt vrijdag 18 maart bekend welke drie personen, één terreinknecht, één koffiejuffrouw en één voorzitter, in aanmerking komen voor de definitieve vrijwilligersgroep voor de wedstrijd. Zij gaan, ieder in hun eigen functie, aan de slag rondom de interland tegen Frankrijk. Het staat nu al vast dat alle dertig gegadigden over voldoende ervaring en enthousiasme beschikken. De amateurclubs waar zij dit belangrijke werk verrichten zijn dermate tevreden over hun inspanningen dat zij hen hebben voorgedragen voor het grote Oranje.

Jouw vrijwilliger in Oranje

Zonder verenigingsvrijwilligers geen voetbal. Zonder voetbal geen Nederlands elftal. Duizenden mensen zetten zich wekelijks belangeloos in voor hun club. In allerlei functies. Om de talloze vrijwilligers binnen de drieduizend amateurclubs in de spotlights te zetten, heeft de KNVB de actie Jouw vrijwilliger in Oranje opgezet. Hiermee wil de bond voetballiefhebbers de mogelijkheid geven vrijwilligers te bedanken, die het week in week uit mogelijk maken van voetbal te genieten!

Aan de oproep de favoriete koffiejuffrouw, terreinknecht of voorzitter te nomineren, is massaal gehoor gegeven.

Wie wil dat niet, een plek in Oranje. Voor verreweg de meeste voetballiefhebbers een droom die nooit in vervulling zal gaan. Maar 18 maart weten we voor welke drie verenigingsvrijwilligers die droom wél werkelijkheid wordt.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen