Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Word een betere voetballer met trainingsprogramma Nike

KNVB Media
KNVB Media
11 februari 2016, 17:42

Foto: KNVB Media

De Nike Most Wanted trials gaan ook in 2016 op zoek naar het onontdekte talent dat een plaats verdient op de Nike Academy. Wie de droom heeft om prof te worden, krijgt begin maart in Amsterdam de kans zich te presenteren. Bovendien is er nu voor elke amateurvoetballer óók de gelegenheid om via een trainingsprogramma van vier weken zijn spel te verbeteren.

Meld je nu aan! Meld je nu aan! Training van Nike volgen? Op 3 en 4 maart organiseert Nike de jaarlijkse ‪#‎NikeMostWanted‬ trials in Amsterdam. Deze trainingsdagen zijn er voor iedere amateurvoetballer tussen de 16 en 21 jaar. Spelers die veel in huis hebben, maar nog niet zijn gescout en geen profcontract hebben, krijgen de kans zich in de kijker te spelen. Wel moeten ze tussen de 16 en 21 jaar zijn om deel te kunnen nemen. De trials vinden donderdag 3 en vrijdag 4 maart plaats op de velden van AFC in Amsterdam. De beste deelnemers stromen door naar de zogenoemde Global Showcase waar de uiteindelijke plek op de Nike Academy in de wacht kan worden gesleept.

Trainingsprogramma voor iedereen

Wie buiten de leeftijdsgroep valt, maar wel aan zijn of haar persoonlijke verbeterpunten wil werken, kan zich aanmelden voor het trainingsprogramma. Nike heeft namelijk voor alle voetballers een speciaal trainingsschema ontwikkeld. In vier weken tijd kan iedereen zijn spel verbeteren via wekelijkse drills. Daarbij komen kracht, snelheid, passes en dribbels aan bod die aanvallende én defensieve kwaliteiten ontwikkelen.

Wekelijkse drills Wekelijkse drills Ontvang het trainingsprogramma en word in vier weken een betere voetballer!


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen