Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Derdedivisionist EVV uit Echt krijgt één punt in mindering

KNVB Media
KNVB Media
21 december 2018, 11:22

Het licentiesysteem bestaat om de continuïteit van de competitie en de clubs maximaal te kunnen waarborgen. - Foto: KNVB Media

EVV, uitkomend in de derde divisie zondag, heeft één wedstrijdpunt in mindering gekregen. Dat heeft de licentiecommissie amateurvoetbal bepaald.

De club uit het Limburgse Echt voldoet niet aan de licentievoorwaarde S.05. Deze licentievoorwaarde houdt in dat een club moet voldoen aan een minimum aantal geregistreerde contractspelers en/of dat een club de beschikking heeft over een gecertificeerde jeugdopleiding.

Definitief

EVV gaat niet in beroep tegen de uitspraak van de licentiecommissie. Hierdoor is de uitspraak definitief en wordt het punt in mindering in de competitiestand van de derde divisie zondag doorgevoerd.

Licentiesysteem

Clubs in de tweede en derde divisie hebben binnen het vastgestelde licentiesysteem amateurvoetbal te maken met licentievoorwaarden. Een onafhankelijke licentiecommissie ziet toe op de naleving door de clubs. Het licentiesysteem bestaat om de continuïteit van de competitie en de clubs maximaal te kunnen waarborgen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen