Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Terugkijken: webinar ‘Het belang van verbindend leiderschap binnen een amateurvereniging’

KNVB Media
KNVB Media
3 juni, 10:48

Michel van Ginkel, Marco Buschman en Bram Groot tijdens het webinar. - Foto: KNVB Media

In deze onzekere tijden bieden we amateurclubs en vrijwilligers de mogelijkheid om op een eenvoudige en laagdrempelige manier toch met voetbal bezig te blijven. In diverse webinars en online programma’s bespreken we de komende weken met verschillende sprekers thema's die juist in deze periode voor clubs en vrijwilligers van belang kunnen zijn.

Op dinsdag 2 juni zonden we het webinar uit over het belang van verbindend leiderschap binnen een amateurvereniging. Michel van Ginkel (Medewerker Opleidingsontwikkeling KNVB) en Marco Buschman (Expert Leiderschaps- en organisatieontwikkeling bij Courious) bespraken welke kansen er liggen voor bestuurders van amateurverenigingen om meer uit hun organisatie te halen.

Terugkijken Terugkijken Kijk de webinar hier terug.

KNVB Assist Bestuurdersopleidingen KNVB Assist Bestuurdersopleidingen Meer informatie over de bestuurdersopleidingen van de KNVB. Marco Buschman Marco Buschman Meer informatie over Marco Buschman vind je hier.

Aanmelden overige webinars

Wil je de komende weken nog meer webinars bekijken? Meld je dan aan voor een van onderstaande webinars of bekijk het volledige aanbod op knvb.nl/samenvooruit. 

Hoe werf en leid ik scheidsrechters op binnen mijn club? Hoe werf en leid ik scheidsrechters op binnen mijn club? Donderdag 4 juni, 20.00 uur. Hoe ga ik om met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen? Hoe ga ik om met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen? Maandag 8 juni, 20.00 uur. Een gezonde businesscase in de kantine Een gezonde businesscase in de kantine Dinsdag 9 juni, 20.00 uur.

SamenVooruit SamenVooruit Bekijk het volledige overzicht op knvb.nl/samenvooruit.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen