Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bijzondere avond in Waalwijk voor mensen met beperking

KNVB Media
KNVB Media
14 oktober 2016, 8:23

Spelers met een beperking in actie tijdens de clinic in Waalwijk. - Foto: MiGe Fotografie

Drukte in het Mandemakers Stadion te Waalwijk, woensdagavond. Stichting Samen RKC hield een speciale voetbalclinic voor mensen met een beperking op de accommodatie van de Brabantse club uit de Jupiler League.

De clinic werd onder andere gegeven door diverse selectiespelers van RKC en hoofdtrainer Peter van den Berg. Ook de KNVB was, via trainer Aschwin Versteijnen, betrokken bij het event.

Geslaagde avond

Verschillende clubs die over een G-elftal beschikken, waren aanwezig. Na afloop kregen alle deelnemers een medaille en een poster, en werden er foto's gemaakt. Van den Berg sprak van een geslaagde avond: “Mooi dat er zo’n grote opkomst was. Het is fantastisch dat al deze spelers hier hun debuut hebben gemaakt.’’

Zondag 30 oktober is het Mandemakers Stadion het decor van één van de grootste G-voetbaltoernooien uit Nederland. Op deze dag nemen er 30 teams deel, zowel jeugdspelers als volwassen.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen