Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Aftrap nieuwe seizoen met KNVB Voorzitterscongres

KNVB Media
KNVB Media
1 september 2016, 8:36

In ‘Winnaars van Morgen’ wordt ook gekeken hoe we samen kunnen zorgen dat onze pupillen optimaal plezier (blijven) beleven aan voetballen. - Foto:

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor veel amateurclubs voor de deur. Spelers, vrijwilligers en verenigingen zijn al enige weken in touw met de voorbereidingen. Ook voorzitters hebben niet stil gezeten en zijn met hun medebestuurders voorbereid op een nieuw seizoen vol voetbalplezier.

Ook dit jaar wordt het seizoen weer afgetrapt met het KNVB Voorzitterscongres, op 16 en 17 september, een bijeenkomst voor alle voetbalvoorzitters van Nederland. Deze voorzitters zorgen er immers mede voor dat de unieke verenigingsstructuur die voetballend Nederland kenmerkt nog altijd bloeit en groeit.

Tijdens het KNVB Voorzitterscongres gaat het dan ook over hoe je als voorzitter (en vereniging) beter kunt inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen. Wat komt er op je af en hoe kun jij dat gebruiken om de identiteit van je club te versterken? Gastspreker Benno Schildkamp zal daarover zijn licht laten schijnen.

Winnaars van Morgen

Technisch directeur Hans van Breukelen praat de voorzitters bij over de ‘Winnaars van Morgen’ en er wordt gekeken hoe we er samen voor kunnen zorgen dat onze pupillen optimaal plezier (blijven) beleven aan voetballen. Op deze dag worden de voorzitters meegenomen in deze grootse verandering in het amateurvoetbal.

Dagvoorzitter Frank Evenblij

Het KNVB Voorzitterscongres staat onder leiding van dagvoorzitter Frank Evenblij, bekend als Jakhals en van Bureau Sport, en wordt aangeboden op de nieuwe KNVB Campus in Zeist.

KNVB Congres KNVB Congres Lees alles over het KNVB Voorzitterscongres

Winnaars van Morgen Winnaars van Morgen Lees een samenvatting van het rapport 'Winnaars van Morgen'

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen