Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Final League: zaterdag is het zover

KNVB Media
KNVB Media
6 juni 2023, 9:00

Final League: een podium voor alle meiden! - Foto: KNVB Media

Over een paar dagen is het zover: de allereerste editie van de Final League op zaterdag 10 juni. Op ruim 250 locaties gaan bijna 45.000 meiden een sportieve afsluiting van het seizoen beleven. Een uniek (voetbal)evenement van niet eerder vertoonde grootte. Een prachtig podium voor alle voetballende meiden uit de MO13 t/m MO20-competities.

Nikki doet ook mee aan de Final League, maar vindt het lastig om de teammentaliteit goed te houden. Ze schakelde de hulp van Esmee Brugts in om haar team klaar te stomen voor hun Final League. 

 

Aanpassingen indeling

De allerlaatste puntjes worden momenteel op de i gezet. Doordat er - helaas - op het laatste moment teams zich hebben afgemeld, zijn er aanpassingen doorgevoerd in de indelingen van de toernooien. De opengevallen plekken zijn zoveel mogelijk opgevuld met teams die (nog) geen toernooilocatie hadden. Uiteraard wordt hierbij wel nadrukkelijk rekening gehouden met de sterkte van de teams, zodat het gelijkwaardige wedstrijden worden. Het definitieve wedstrijdschema is op de toernooidag zelf bekend op de locatie.

Alle informatie Alle informatie Hier vind je alle informatie over de Final League.

Regelgeving & Bepalingen

In het document Regelgeving & Bepalingen hebben we nog een toevoeging gedaan over de tijdsstrafregeling die geldt tijdens het toernooi. Zorg dat de trainers/teammanagers van de deelnemende teams goed op de hoogte zijn van dit document.

#FinalLeague

Op 10 juni is het podium voor al die voetballende meiden zodat ze kunnen laten zien wat ze kunnen, ook online! Heb je leuke foto's en/of video's van jouw Final League-toernooi, deel het dan vooral op Social Media met #FinalLeague en maak op Instagram vooral ook gebruik van de Giphy's.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de Final League, laat het ons dan weten via de Wedstrijdsecretaris van jouw vereniging aan KNVB Contact. Veel voetbalplezier a.s. zaterdag, we gaan er een mooie dag van maken!

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen