Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nieuwe procedure afgelastingen amateurvoetbal

KNVB Media
KNVB Media
8 februari 2019, 9:30

Afgelopen zaterdag werden de wedstrijden van Onder 7 tot en met Onder 10 afgelast. - Foto: KNVB Media

Tijdens de evaluatie over afgelopen weekend is gebleken dat onze communicatie rondom de afgelastingen heeft geleid tot opmerkingen en ongemak. Onze intentie is altijd om zoveel mogelijk wedstrijden door te laten gaan. Daarom werd het besluit tot zaterdagochtend uitgesteld, zodat de meest recente feiten en cijfers van MeteoConsult en consuls beschikbaar zouden zijn.

We hebben echter gezien dat dit tot (te)veel onvrede heeft geleid. Dat is vervelend en onnodig. Daarom hebben we besloten de communicatieprocedure aan te passen.

Herziening procedure

Vanaf nu zullen we uiterlijk op vrijdagavond om 20.00 uur bekendmaken welke wedstrijden zaterdag zijn afgelast. In uitzonderlijke gevallen zullen we dit op zaterdag doen om uiterlijk 6.00 uur. Voor de zondagwedstrijden geldt: we communiceren uiterlijk op zaterdagavond om 20.00 uur en in uitzonderlijke gevallen uiterlijk zondagochtend 06.00 uur. 

De afgelastingen worden gecommuniceerd via de website knvb.nl, de twitteraccounts van de KNVB (incl. de districtsaccounts) en via Voetbal.nl (website en app). Houd deze de avond voor de wedstrijd dus goed in de gaten.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen