Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Verplaatsen laatste speelronde Hoofdklasse A zaterdag

KNVB Media
KNVB Media
7 mei 2015, 15:48

Foto:

Op 6 mei 2015 was de uitspraak van de voorzieningenrechter inzake het door vv Bennekom aangespannen kort geding. Een onderdeel van de uitspraak is dat de aan vv Bennekom opgelegde straf van vijf winstpunten in mindering wordt teruggedraaid. Dit leidt tot een aangepaste stand van de Hoofdklasse A.

De KNVB heeft de mogelijkheid om in beroep te gaan. Het is echter niet reëel te verwachten dat een uitspraak hiervan voor het einde van de competitie wordt gedaan. De KNVB kan daarom niet anders dan de uitspraak accepteren en heeft de competitiestand inmiddels aangepast.  

Voortkomend uit dezelfde wedstrijd tussen s.v. Huizen en vv Bennekom spande ook s.v. Huizen een kort geding aan. De zitting met betrekking tot dit kort geding, tegen eveneens vijf winstpunten, staat gepland voor maandag 11 mei. De KNVB heeft daarom besloten om de volledige laatste speelronde van 9 mei van de Hoofdklasse A zaterdag te verplaatsen naar zaterdag 16 mei. De KNVB betreurt uiteraard de wijze waarop het slot van de competitie in de Hoofdklasse A zaterdag nu tot stand moet komen, maar wil met dit besluit het sportieve belang van alle verenigingen voorop stellen. 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen