Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Beroepscommissie doet na bondsvergadering uitspraak over contractspelers

KNVB Media
KNVB Media
21 februari 2017, 10:00

Veertien van de 54 clubs in de Tweede en Derde divisie kregen drie punten in mindering, omdat ze niet voldoen aan de voorwaarde met betrekking tot arbeidsovereenkomsten. - Foto: KNVB Media

De Beroepscommissie heeft besloten om na de bondsvergadering van 21 maart uitspraak te doen in de veertien zaken met betrekking tot contractspelers in de Tweede en Derde divisie. Dit is naar aanleiding van het bestuderen van alle argumenten die, zowel schriftelijk als tijdens het mondeling onderzoek op 13 februari 2017 waarbij alle veertien clubs aanwezig waren of werden vertegenwoordigd, bij de beroepscommissie ter ore zijn gekomen.

De Beroepscommissie heeft hierbij alle mogelijke scenario’s bekeken en is van mening dat het in ieders belang is om pas na de bondsvergadering van 21 maart uitspraak te doen. Dit is vanwege het feit dat eventuele ontwikkelingen tijdens deze vergadering van invloed kunnen zijn op het te nemen besluit door de Beroepscommissie.

Licentiecommissie doet uitspraak in Tweede en Derde divisie Licentiecommissie doet uitspraak in Tweede en Derde divisie Lees de column ‘Nooit blij met punten in mindering’

Column Jan Dirk van der Zee Column Jan Dirk van der Zee Lees de column ‘Nooit blij met punten in mindering’

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen